FİMAK Önden Brülörlü Döner Fırınının başlıca özellikleri; eşit ısı dağılımı, yüksek verimle çalışması ve düzenli sirkülasyonudur. Ön bölüme yerleştirilmiş brülör ve cehennemlik sayesinde geliştirilmiş ısı aktarımı ile daha yüksek performans elde edilmektedir. Bu sayede emsallerine göre daha az enerji ile istenilen özellikte ürün elde edilmesi sağlanır. Yanma hücresi ısıya dayanıklı yüksek kalite paslanmaz çelikten imal edilmektedir. Çift yönlü kasetli buhar sistemi sayesinde yüksek seviyede buhar üretilip her tavanın yeterince beslenmesi sağlanmaktadır.
MODEL |
ROVEN |
ROVEN |
Kapasite (Ekmek Adedi / 8 saat) |
2016 |
3360 |
Kapasite Hesabı |
Tepsi SayısıXEkmek SayısıXSaatteki Değiştirme SayısıXKaç Saat Çalışacağı = Ekmek Kapasitesi |
|
Pişirme Alanı (m²) |
6,72 - 8,64 |
11,2 - 14,4 |
Tepsi Sayısı (Adet) |
14 - 18 |
|
Tepsi Ebadı (mm) |
600x800 / 600x900 |
800x1000 / 740x1000 / 750x1040 |
Tavalar Arası Mesafe (mm) |
114 - 90 |
|
Genişlik - A (mm) |
2250 |
2500 |
Derinlik - B (mm) |
1820 |
2030 |
Yükseklik - C (mm) |
2350 |
|
Max. Derinlik - D (mm) |
2230 |
2430 |
Max. Yükseklik - E (mm) |
2750 |
|
Geçiş Aralığı - F (mm) |
740 |
1000 |
Dönme Ölçüsü - F (mm) |
1080 |
1300 |
Döner Tabla Taşıma Kapasitesi |
550 |
600 |
Min. Tavan Yükseklikği - G (mm) |
3250 |
|
Kapı Açık Derinlik - H (mm) |
2400 |
2820 |
Fırın İçin Min. Kapı Boyutları (mm) |
2240 X 2500 |
2445 X 2500 |
Parçalı Fırın İçin Kapı Boyutları (mm)/Standart 2 veya 3 Parçalı |
900 x 2000 |
|
Baca Çıkış Çapı (mm) |
Ø190 |
|
Aspiratör Baca Çıkış Çapı (mm) |
Ø200 |
|
Elektrik Gücü (kw) |
4,2 |
|
Ort. Yakıt Tüketimi (8 saat) (m³/saat) |
5,47 |
7,3 |
Isıl Güç (Kcal / saat) / (kw) |
56.000 / 65 |
80000 / 93 |
Brülör Modeli (Riello) |
FS 10 |
FS 15 |
Brulör Kapasitesi (kw) |
42 - 116 |
81 - 175 |
Gaz Bağlantı Basıncı (mbar) |
50-300 |
|
Fırın Ağırlığı (kg) |
2270 |
2650 |
Kontrol Sistemi |
Manuel ve Dijital |
|
Enerji Kaynakları |
Doğalgaz, LPG, Motorin, Fuel Oil, Katı Yakıt |