Pişirme Grubu

image
ROVEN - FD 150E

FİMAK Elektrikli Döner Arabalı Ekmek Fırınının başlıca özellikleri; eşit ısı dağılımı, yüksek verimle çalışması ve düzenli sirkülasyonudur. Özel tasarlanmış rezistans, hava sirkülasyon sistemi ve bacadan ısı kaybının olmayışı sayesinde daha az enerji ile istenilen özellikte ürün elde edilmesi sağlanır. Çift yönlü kasetli buhar sistemi sayesinde yüksek seviyede buhar üretilip her tavanın yeterince beslenmesi sağlanmaktadır. Fırın üzerinde bulunan davlumbaz ve aspiratör buharın imalathane içine dağılmasını önlemektedir. Şasi, pişirme hücresi ve pişirme hücresi kapağı tamamen paslanmaz çelikten imal edilmiştir.

TEKNİK ÖZELLİKLER

MODEL

ROVEN
FD 100 E

ROVEN
FD 150 E

ROVEN
FD 200 E

Kapasite (Ekmek Adedi / 8 saat)

1584

2016

3360

Kapasite Hesabı

Tepsi SayısıXEkmek SayısıXSaatteki Değiştirme SayısıXKaç Saat Çalışacağı = Ekmek Kapasitesi

Pişirme Alanı (m²)

5,28 - 7,2

6,72 - 8,6

11,2 - 14,4

Tepsi Sayısı (Adet)

11 - 15

14 - 18

14 - 18

Tepsi Ebadı (mm)

600x800 / 600x900

600x800 / 600x900

800x1000 / 740x1000 / 750x1040

Tavalar Arası Mesafe (mm)

114 - 90

Genişlik - A (mm)

1500

1650

Derinlik - B (mm)

1800

1900

Yükseklik - C (mm)

2070

2350

Max. Derinlik - D (mm)

2460

2570

Max. Yükseklik - E (mm)

2450

2750

2750

Geçiş Aralığı - F (mm)

740

1000

Min. Tavan Yükseklikği - G (mm)

2950

3250

Kapı Açık Derinlik - H (mm)

2680

3000

Döner Tabla Taşıma Kapasitesi (Kg)

500

550

600

Fırın İçin Min. Kapı Boyutları (mm)

1700 x 2230

1700 x 2500

1850 x 2500

Parçalı Fırın İçin Kapı Boyutları (mm)/Standart 2 veya 3 Parçalı

900 x 2000

Elektrik Gücü (kw)

51,5

62

69,5

Ort. Yakıt Tüketimi (8 saat) (kw/h)

33,6

39,9

47,6

Fırın Ağırlığı (kg)

1300

1475

1630

Klape Buhar Bacası Çıkış Çapı (mm))

Ø100

Aspiratör Baca Çıkış Çapı (mm)

Ø200

Elektrik Bağlantısı

3P + N + PE

Kontrol Sistemi

Manuel ve Dijital

Enerji Kaynakları

Elektrik

VİDEO GALERİ