Gastro Grubu

image
KORTO - FK 6

FİMAK KORTO 40X60 cm ve GN 1/1 Gastronomi küvet ölçüsünde 6 veya 10 adet tepsi kapasitesine sahiptir.  Korto’nun en önemli özelliklerinden birisi profesyonel yıkama sistemine sahip olmasının yanında hem gastronomi hem de unlu mamul imalatı için uygun olmasıdır. Deterjanlı yıkama sistemi, bulaşık makinalarının sistemi gibi çalışır ve fırının içerisindeki suyu devir daim yaparak su tüketimini minimum seviyede tutar. Yalnızca raf sistemi değiştirilerek hem gastronomi ürünleri hemde unlu mamüllerin pişirilmesi için uygun olabilmektedir. Yoğuşmalı davlumbaz sistemi sayesinde fırın içerisindeki buharın baca çıkışından etrafa dağılması engellenerek, sıvı bir şekilde atılması sağlanır. KORTO özel tasarlanmış çok fanlı hava sirkülasyonu ve yüksek buhar gücü sayesinde enfes ürünler ortaya çıkarır. 4 ayrı noktadan ölçüm yapabilen et probu ile kullanışlılığı ve teknolojisiyle dikkatleri üzerine çekmektedir. Hassas kapasitif dokunmatik paneli sayesinde kullanımı kolaydır ve 99 farklı ürün reçetesi kaydedilebilir. Bu özellik,  birden fazla ürün pişirenler için muazzam kolaylık sağlar.

TEKNİK ÖZELLİKLER

MODEL

KORTO
FK-6

KORTO
FK-10

Pişirme Alanı (m²)

1,44 m²

2,4 m²

Tepsi Sayısı (Adet)

6

10

Tepsi Ebadı (mm)

        400 x 600

Max. Sıcaklık (°C)

        300

Genişlik - A (mm)

        790

Derinlik - B (mm)

        955

Yükseklik - C (mm)

1120

1455

Max. Derinlik - D (mm)

        1080

Elektrik Gücü (kW)

11,2

16,5

Elektrik Bağlantısı Kablosu

5 x 2,5 mm²

5 x 4 mm²

Fırın Ağırlığı (kg)

180

226

Enerji Kaynakları

        Elektrik

Kontrol Sistemi

        Dokunmatik

VİDEO GALERİ