FİMAK KORTO 40X60 cm ve GN 1/1 Gastronomi küvet ölçüsünde 6 veya 10 adet tepsi kapasitesine sahiptir. Korto’nun en önemli özelliklerinden birisi profesyonel yıkama sistemine sahip olmasının yanında hem gastronomi hem de unlu mamul imalatı için uygun olmasıdır. Deterjanlı yıkama sistemi, bulaşık makinalarının sistemi gibi çalışır ve fırının içerisindeki suyu devir daim yaparak su tüketimini minimum seviyede tutar. Yalnızca raf sistemi değiştirilerek hem gastronomi ürünleri hemde unlu mamüllerin pişirilmesi için uygun olabilmektedir. Yoğuşmalı davlumbaz sistemi sayesinde fırın içerisindeki buharın baca çıkışından etrafa dağılması engellenerek, sıvı bir şekilde atılması sağlanır. KORTO özel tasarlanmış çok fanlı hava sirkülasyonu ve yüksek buhar gücü sayesinde enfes ürünler ortaya çıkarır. 4 ayrı noktadan ölçüm yapabilen et probu ile kullanışlılığı ve teknolojisiyle dikkatleri üzerine çekmektedir. Hassas kapasitif dokunmatik paneli sayesinde kullanımı kolaydır ve 99 farklı ürün reçetesi kaydedilebilir. Bu özellik, birden fazla ürün pişirenler için muazzam kolaylık sağlar.
MODEL |
KORTO |
KORTO |
Pişirme Alanı (m²) |
1,44 m² |
2,4 m² |
Tepsi Sayısı (Adet) |
6 |
10 |
Tepsi Ebadı (mm) |
400 x 600 |
|
Max. Sıcaklık (°C) |
300 |
|
Genişlik - A (mm) |
790 |
|
Derinlik - B (mm) |
955 |
|
Yükseklik - C (mm) |
1120 |
1455 |
Max. Derinlik - D (mm) |
1080 |
|
Elektrik Gücü (kW) |
11,2 |
16,5 |
Elektrik Bağlantısı Kablosu |
5 x 2,5 mm² |
5 x 4 mm² |
Fırın Ağırlığı (kg) |
180 |
226 |
Enerji Kaynakları |
Elektrik |
|
Kontrol Sistemi |
Dokunmatik |