TR | EN

KONVEKSİYONLU KATLI FIRIN - KKF-60/1

Konveksiyonlu katlı unlu mamul ve pasta fırınında aynı anda değişik pişirme uygulamaları yapılabilir. Üstte bulunan 5 tepsili konveksiyonlu bölümde 1 adet fan yardımıyla hava sirkülâsyonu sağlanır ve mayalı ürünler, pasta, börek v.s pişirilebilir. Altta bulunan taş tabanlı katların üst ve alt sıcaklıkları ayrı ayarlanabilir ve her türlü ürün yer değişikliği yapılmadan pişirilebilir. Fırının tümünde buhar sistemi ayrı bir bölümde bağımsız çalışır ve ürün ile birlikte standart verilir. En alt tabanda bulunan mayalanma kabini mayalı ve donmuş ürün üretiminde büyük kolaylık sağlar. Fırının tümünde kullanılan rezistansların özelliği sayesinde düşük enerji tüketimi ve yüksek verim sağlanır.

Teknik Özellikler

  • Pişirme alanı (m2):1,2
  • Tepsi Sayısı:5
  • Tepsi Ebatı (mm):400x600
  • Tavalar Arası Mesafe (mm):80
  • Kat Adeti:1
  • Pişirme Alanı (m2):0,48
  • Fırın İç Genişliği (mm):600
  • Fırın İç Derinliği (mm):800
  • Fırın İç Yüksekliği (mm):215
  • Genişlik - A (mm):985
  • Derinlik - B (mm):1310
  • Yükseklik - C (mm):2080
  • Elektrik Gücü (kw):15,7
  • Fırın Ağırlığı (kg):390
  • Enerji Kaynakları:Elektrik
  • Pişirme alanı (ft2)12,9
  • Tepsi Sayısı5
  • Tepsi Ebatı (in)15,75x23,62
  • Tavalar Arası Mesafe (in)3,15
  • Kat Adeti1
  • Pişirme Alanı (ft2)5,16
  • Fırın İç Genişliği (in)23,62
  • Fırın İç Derinliği (in)31,5
  • Fırın İç Yüksekliği (in)8,46
  • Genişlik - A (in)38,8
  • Derinlik - B (in)51,5
  • Yükseklik - C (in)81,9
  • Elektrik Gücü (kw)15,7
  • Fırın Ağırlığı (lbs)858
  • Enerji KaynaklarıElektrik