TR | EN

DÖNER KONVEKSİYONLU FIRIN ROKON - FRN10 (ELEKTRİKLİ)

Rokon dönerli konveksiyonlu fırının başlıca özelliği eşit ısı dağılımı yüksek verimli çalışması ve düzenli hava sirkülasyonudur. Özel tasarlanmış rezistans, hava sirkülasyon sistemi ve bacadan ısı kaybının olmayışı sayesinde daha az enerji ile istenilen özellikte ürün elde edilmesi sağlanır. Kasetli buhar sistemi sayesinde yüksek seviyede buhar üretilip her ürünün yeterince buhar ile teması sağlanmaktadır.

Teknik Özellikler

  • Pişirme alanı (m2):2,4
  • Tepsi sayısı (Adet):10
  • Tepsi Ebadı (mm):400*600
  • Genişlik - A (mm):1000
  • Derinlik - B (mm):1260
  • Yükseklik - C (mm):150+1260+770
  • Elektrik Gücü (kw):27
  • Fırın Ağırlığı (kg):456
  • Enerji Kaynakları:Elektrik
  • Pişirme alanı (ft2)25,82
  • Tepsi sayısı (Pcs)10
  • Tepsi Ebadı (in)15,75 x 23,62
  • Genişlik - A (in)38,97
  • Derinlik - B (in)49,6
  • Yükseklik - C (in)85,8
  • Elektrik Gücü (kw)27
  • Fırın Ağırlığı (lbs)1003
  • Enerji KaynaklarıElektrik