TR | EN

DÖNER ARABALI EKMEK FIRINI - FD 150E

FİMAK Elektrikli Döner Arabalı Ekmek Fırınının başlıca özelliği eşit ısı dağılımı, yüksek verimle çalışması ve düzenli sirkülasyonudur. Özel tasarlanmış rezistans, hava sirkülasyon sistemi ve bacadan ısı kaybının olmayışı sayesinde daha az enerji ile istenilen özellikte ürün elde edilmesi sağlanır. Çift yönlü kasetli buhar sistemi sayesinde yüksek seviyede buhar üretilip her tavanın yeterince beslenmesi sağlanmaktadır. Fırın üzerinde bulunan davlumbaz ve aspiratör sayesinde buharın imalathane içine dağılması önlenmektedir. Şasi, pişirme hücresi ve pişirme hücresi kapısı tamamen paslanmaz çelikten imal edilmiştir.

Teknik Özellikler

  • Kapasite (Ekmek Adedi / 8 Saat):2016
  • Pişirme alanı (m2):6,72-8,6
  • Tepsi sayısı (Adet):14-18
  • Tepsi Ebadı (mm):600x800
  • Tavalar Arası Mesafe (mm):114-90
  • Genişlik - A (mm):1500
  • Derinlik - B (mm):1700
  • Yükseklik - C (mm):2350+250
  • Elektrik Gücü (kw):57
  • Fırın Ağırlığı (kg):1500
  • Kontrol Sistemi:Manüel veya Dijital
  • Enerji Kaynakları:Elektrik
  • Kapasite (Ekmek Adedi / 8 Saat)2016
  • Pişirme alanı (ft2)72,3-92,5
  • Tepsi sayısı (Pcs)14-18
  • Tepsi Ebadı (in)23,6x31,5
  • Tavalar Arası Mesafe (in)4,488-3,54
  • Genişlik - A (in) 59
  • Derinlik - B (in) 66,9
  • Yükseklik - C (in)92,5+9,84
  • Elektrik Gücü (kw)57
  • Fırın Ağırlığı (lbs) 3300
  • Kontrol SistemiManüel veya Dijital
  • Enerji KaynaklarıElektrik