TR | EN

DÖNER ARABALI EKMEK FIRINI - FD 150

FİMAK Döner Arabalı Ekmek Fırınının başlıca özelliği eşit ısı dağılımı, yüksek verimle çalışması ve düzenli sirkülasyonudur. Yüksek verimi iyi tasarlanmış ısı eşanjörleriyle (ısı değiştiricisi) sağlanmaktadır. Bu sayede emsallerine göre daha az enerji ile istenilen özellikte ürün elde edilmesi sağlanır. Yanma hücresi ısıya dayanıklı yüksek kalite paslanmaz çelikten imal edilmektedir. Çift yönlü kasetli buhar sistemi sayesinde yüksek seviyede buhar üretilip her tavanın yeterince beslenmesi sağlanmaktadır.

Teknik Özellikler

  • Kapasite (Ekmek Adedi / 8 Saat):2016
  • Pişirme alanı (m2):6,72-8,6
  • Tepsi sayısı (Adet):14-18
  • Tepsi Ebadı (mm):600x800
  • Tavalar Arası Mesafe (mm):114-90
  • Genişlik - A (mm):1660
  • Derinlik - B (mm):1800
  • Yükseklik - C (mm):2350+250
  • Elektrik Gücü (kw):5,00
  • Isıl Güç (Kcal /saat):60000
  • Fırın Ağırlığı (kg):2200
  • Brülör Modeli:Riello FS10
  • Brülör Kapasitesi (kw):42-116
  • Gaz Bağlantı Basıncı (mbar):50-300
  • Enerji Kaynakları:Doğalgaz, LPG, Motorin
  • Kontrol Sistemi:Manuel ve Dijital
  • Kapasite (Ekmek Adedi / 8 Saat)2016
  • Pişirme alanı (ft2)72,3-92,5
  • Tepsi sayısı (Pcs)14-18
  • Tepsi Ebadı (in)23,6x31,5
  • Tavalar Arası Mesafe (in)4,488-3,54
  • Genişlik - A (in)63
  • Derinlik - B (in)81,5
  • Yükseklik - C (in)92,5+9,84
  • Elektrik Gücü (kw)5,00
  • Isıl Güç (Kcal /saat)60000
  • Fırın Ağırlığı (lbs)4840
  • Brülör ModeliRiello FS10
  • Brülör Kapasitesi (kw)42-116
  • Gaz Bağlantı Basıncı (kpa)5-30
  • Enerji KaynaklarıDoğalgaz, LPG, Motorin
  • Kontrol SistemiManuel ve Dijital