Pişirme Grubu

image
ROVEN - 200E

FİMAK Elektrikli Döner Arabalı Ekmek Fırınının başlıca özelliği eşit ısı dağılımı, yüksek verimle çalışması ve düzenli sirkülasyonudur. Özel tasarlanmış rezistans, hava sirkülasyon sistemi ve bacadan ısı kaybının olmayışı sayesinde daha az enerji ile istenilen özellikte ürün elde edilmesi sağlanır. Çift yönlü kasetli buhar sistemi sayesinde yüksek seviyede buhar üretilip her tavanın yeterince beslenmesi sağlanmaktadır. Fırın üzerinde bulunan davlumbaz ve aspiratör sayesinde buharın imalathane içine dağılması önlenmektedir. Şasi, pişirme hücresi ve pişirme hücresi kapısı tamamen paslanmaz çelikten imal edilmiştir.

TEKNİK ÖZELLİKLER

MODEL

ROVEN FD 100-E

ROVEN FD 150-E

ROVEN FD 200-E

Kapasite (Ekmek Adedi / 8 saat)

1584

2016

3360

Kapasite Hesabı

Tepsi SayısıXEkmek SayısıXSaatteki Değiştirme SayısıXKaç Saat Çalışacağı = Ekmek Kapasitesi

Pişirme Alanı (m²)

5,28 - 7,2

6,72 - 8,6

11,2 - 14,4

Tepsi Sayısı (Adet)

11 - 15

14 - 18

14 - 18

Tepsi Ebadı (mm)

600X800 / 600 x 900

600X800 / 600 x 900

800X1000

740 x 1000

750 x 1040

Tavalar Arası Mesafe (mm)

114 - 90

Genişlik - A (mm)

1500

1500

1650

Derinlik - B (mm)

1845

1800

1700

Yükseklik - C (mm)

2080

2350

2350

Max. Derinlik - D (mm)

2610

2610

2950

Max. Yükseklik - E (mm)

2450

2730

2730

Geçiş Aralığı - F (mm)

740

740

1000

Min. Tavan Yükseklikği - G (mm)

2950

3100

3100

Döner Tabla Taşıma Kapasitesi (Kg)

500

550

600

Parçalı Fırın İçin Kapı Boyutları (mm)/Standart 2 veya 3 Parçalı

900 x 2000

900 x 2000

900 x 2000

Fırın İçin Min. Kapı Boyutları (mm)

1700 x 2230

1700 x 2500

1850 x 2500

Elektrik Gücü (kw)

51,5

62

69,2

Ort. Yakıt Tüketimi (8 saat) (kw/h)

33,6

39,9

47,6

Fırın Ağırlığı (kg)

1300

1440

1585

Baca Çıkış Çapı (mm)

Ø175

Ø190

Ø100

Aspiratör Baca Çıkış Çapı (mm)

Ø200

Ø200

Ø200

Elektrik Bağlantısı

3P + N + PE

Kontrol Sistemi

Manuel ve Dijital

Enerji Kaynakları

Elektrik

VİDEO GALERİ