Gastro Grubu

image
ROKON GUSTO MODERN DÖNERLİ KONVEKSİYONEL FIRIN

FIMAK Gastro Rokon dönerli konveksiyonlu fırının baslıca özellikleri; eşit ısı dagılımı, yüksek verimli çalısması ve
düzenli hava sirkülasyonudur. Özel tasarlanmıs rezistans, hava sirkülasyon sistemi ve bacadan ısı kaybının olmayışı
sayesinde daha az enerji ile istenilen özellikte ürün elde edilmesi saglanır.

TEKNİK ÖZELLİKLER

MODEL

ROKON GUSTO

FRN 10-E

ROKON GUSTO

FRN 10-G

Pişirme Alanı (m²)

2,4

Tepsi Sayısı (Adet)

10

Tepsi Ebadı (mm)

400 x 600

Genişlik - A (mm)

990

Derinlik - B (mm)

960

Yükseklik - C (mm)

2180

Max. Derinlik - D (mm)

1260

Tepe Yüksekliği - E (mm)

2230

Min. Çalışma Yüksekliği - F (mm)

2250

Buhar Tahliye Baca Çıkış Çapı (mm)

Ø100

Elektrik Bağlantısı

3P + N + PE

Elektrik Bağlantısı Kablosu

5 x 6mm²

5 x 1,5mm²

Mayalandırma Bağlantısı Kablosu

3 x 2,5 mm²

Pişirme Bölümü Elektrik Gücü (kw)

23,1

0,98

Mayalandırma Bölümü Elektrik Gücü (kw)

4

4

Elektrikli Isıtma İçin Toplam Elektrik Gücü 

27,1

-

Doğal Gazlı Isıtma İçin Toplam Elektrik Gücü (kw)

-

4,98

Ort. Yakıt Tüketimi (8 saat) (kw/h)

14,85 kW/h - 5,79 TL/h

1,82 m3/h - 2,11TL/h

3 kW/h - 1,17 TL/h

Isıl Güç (kcal/h)/(kw)

-

20.000 / 24

Brülör Modeli

-

Riello RX28 S/DV H 900T5

Brülör Kapasitesi (kw)

-

32

Gaz Bağlantı Basıncı (mbar)

-

21 - 40

Fırın Ağırlığı (kg)

490

490

Enerji Kaynakları

Elektrik

Doğalgaz

Kontrol Sistemi

Dijital

VİDEO GALERİ